Opdrukmateriaal

Bij Geboortekleed hebben we gekozen voor polyester als opdrukmateriaal. Dit wordt onder hoge druk en temperatuur op de stof geperst. Op deze wijze garanderen wij dat je langdurig plezier van je product zult hebben én dat onze producten kindveilig en -vriendelijk zijn.

Het opdrukmateriaal is verkrijgbaar in verschillende soorten en in heel veel verschillende kleuren:

  • flex (glad en soepel opdrukmateriaal)
  • flock (zacht en aaibaar materiaal, lijkt op kortharig fluweel)
  • glitter (glad materiaal met glitters erin)
  • metallic (glad materiaal met hoogglans)

Flex

Flex is een glad en soepel opdrukmateriaal dat zich goed leent voor de kleinere details. Het is gemaakt van 100% polyester en is beschikbaar in 42 kleuren.


Flock

Flock is een fluweelachtig materiaal dat wat meer op de stof ligt. Het is gemaakt van 100% polyester en is beschikbaar in 23 kleuren.


Glitter

De glitter serie heeft het grootste glitter effect van alle flexfolies. Door het speciale glitter poeder is het effect mega krachtig en zorgt voor een modieuze uitstraling. Ondanks het glitterpoeder is het glitterfolie heel flexibel. Deze opvallende serie bestaat uit maar liefst 29 kleuren, voor iedereen die graag wil opvallen! 


Metallic

Het metallic opdrukmateriaal is een glad opdrukmateriaal met een prachtige hoogglans. Het is gemaakt van 100% polyester en is verkrijgbaar in 17 kleuren.