Boxkleden

Ontwerp jouw eigen, unieke boxkleed bij Geboortekleed

Welke kraamcadeaus koester jij het meest? Wij zijn er van overtuigd dat dit de persoonlijke kraamcadeaus zijn. Bij Geboortekleed is "persoonlijk" ons dagelijks werk. Gebaseerd op jouw wensen ontwerpen en maken we jouw meest bijzondere en persoonlijke boxkleed.

Gemaakt van een zware kwaliteit, lekker zachte katoenen jersey, gevuld met een comfortabele vulling en bedrukt met iedere gewenste bedrukking. Hierbij maakt het niet uit of je een boxkleed met alleen de naam erop wilt, een boxkleed met een afbeelding of een boxkleed dat is gebaseerd op het geboortekaartje: maatwerk is standaard bij Geboortekleed.

Dat betekent voor ons niet alleen dat we het boxkleed maken zoals jij wenst, maar ook dat we het slechts één keer maken: exclusief voor jou! Handgemaakt hier in Nederland.

Waarom is ieder boxkleed dat wij maken uniek?

 • persoonlijk: je stelt het boxkleed zelf samen qua vorm, formaat, stofkleur(en), lay-out en opdruk;
 • uniek: wij maken ieder boxkleed maar één keer, exclusief voor jou;
 • veilig: alle gebruikte materialen zijn kindvriendelijk en -veilig;
 • handgemaakt: al onze boxkleden worden handgemaakt hier in Nederland;

Materiaalgebruik boxkleden

De buitenkant van de boxkleden wordt gemaakt van 100% katoenen jersey (240 gr/m2 interlock), waarbij je kunt kiezen uit maar liefst 32 stofkleuren.

De opdruk en vulling van de boxkleden is van 100% polyester. De vulling is dik genoeg om voor het nodige comfort te zorgen, maar is niet te dik om gevaar voor de gezondheid van je kindje op te leveren. De polyester bedrukking wordt onder hoge druk en temperatuur op de boxkleden aangebracht. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 70 opdrukkleuren en 5 verschillende soorten materialen.

Door voor deze hoogwaardige materialen te kiezen, garanderen wij dat onze boxkleden kleur- en vormecht blijven, ook na intensief gebruik en veelvuldige reiniging. Dit laatste gebeurt gewoon in de wasmachine; wel zo praktisch!

Prijs boxkleden

De prijs van de boxkleden start bij € 99,95. Deze prijs is inclusief 21% BTW en verzendkosten, maar exclusief eventuele spoedtoeslag.

  Heb je speciale wensen of wil je meerdere knuffeldoekjes tegelijk bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voordat je bestelt.

  Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

  Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking..

  Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

  Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie

  Levertijd en verzending van jouw boxkleed

  Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Onze boxkleden zijn maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd slechts 3 weken na ontvangst van jouw definitieve ontwerpkeuze. 

  Voor de verzending kun je standaard kiezen uit drie leveranciers: DPD, DHL of PostNL.