Geboortekussentjes

Geboortekussentjes die je zelf ontwerpt

De geboortekussentjes van Geboortekleed stel je zelf samen. Je kiest de hoeskleur en de bedrukking en wij ontwerpen jouw unieke kraamcadeau. De geboortekussentjes meten 40x40 cm, hebben een ritssluiting in dezelfde kleur en worden geleverd inclusief binnenkussen. De kussenhoesjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in 29 kleuren.

Waarom kies je voor de geboortekussentjes van Geboortekleed?

Allereerst kun je kiezen uit maar liefst 29 (!) hoeskleuren. Daarnaast ben je vrij om de bedrukking te kiezen die jíj wilt. Dit kunnen de geboortegegevens zijn, maar ook alleen de naam van de baby, een geboortekussentje in het thema van de babykamer of op basis van het geboortekaartje. Bedrukt aan één kant of aan beide kanten, bedrukt met één kleur bedrukking of full-color: jij bepaalt. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende soorten opdrukmaterialen in meer dan 100 verschillende kleuren :

Materiaal geboortekussentjes

De easycare hoezen van de geboortekussentjes bestaan uit een mix van katoen en polyester (200 gr/m2) en kunnen op 40°C gereinigd worden. De opdruk bestaat uit 100% polyester die onder hoge druk en temperatuur op de stof wordt gedrukt. Hierdoor zijn de geboortekussentjes kindveilig en -vriendelijk

Prijs geboortekussentjes

  • bedrukte geboortekussentjes met naam, afbeelding e/o geboortegegevens va € 24,95
  • geboortekussentje o.b.v. het geboortekaartje va € 34,95

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten.

Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking..

Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie

Verzending geboortekussentjes

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. Ondanks dat de geboortekussentjes maatwerk zijn, bedraagt de levertijd maximaal 3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald. Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerder, maar normaliter ontvang je in Nederland het geboortekussentje gewoon de volgende dag.