Aanleverspecificaties

Geboortekleed beschikt over een enorme database met afbeeldingen. Ook ontwerpen wij zelf afbeeldingen. Op deze wijze garanderen wij van onze kant dat je altijd over unieke illustraties beschikt voor jouw kraamcadeau.

Eigen afbeeldingen

Natuurlijk kun je ook je eigen afbeelding (zoals het geboortekaartje) aanleveren. Deze ontvangen wij bij voorkeur als vector-bestand (AI of EPS). Beschik je niet over dit bestand omdat je bijvoorbeeld alleen het fysieke geboortekaartje hebt, dan kun je dit scannen of fotograferen en als JPG-bestand naar ons mailen. Houdt hierbij wel rekening dat door het scannen of fotograferen de kleuren anders over kunnen komen.

Om dit te voorkomen, ontvangen wij het geboortekaartje bij voorkeur via reguliere post; je ontvangt het kaartje dan weer terug samen met je bestelling. Onze contactgegevens hiervoor zijn:

Geboortekleed
t.a.v. Customer Services
Mississippistraat 118
1448 XB Purmerend

Stuur je het bestand via mail dan kun je gebruikmaken van het mailadres: info@geboortekleed.nlLet op! vermeld in alle gevallen je contactgegevens en het ordernummer.

Copyright en intellectueel eigendom

Bij de aanlevering van je eigen materiaal c.q. logo's gaan wij er vanuit dat je gemachtigd bent om dit te gebruiken. Geboortekleed aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid op dit gebied.

Bij het gebruiken van de door jou aangeleverde ontwerpen deel je het intellectueel eigendom van je ontwerp met Geboortekleed. Je verleent hierdoor Geboortekleed toestemming om het eindproduct te gebruiken voor commerciële doeleinden zoals plaatsing op de website of als illustratie in brochures.

Exclusiviteit gegarandeerd

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert, of dat wij voor je aan de slag gaan: bij Geboortekleed is exclusiviteit gegarandeerd. Dit houdt in dat wij ieder ontwerp slechts één keer maken, exclusief voor jou. Uitzonderingen hierop zijn natuurlijk de producten die gebaseerd zijn op de geboortekaartjes. Hiervan kunnen bepaalde componenten terugkomen op de producten. Ook hierin proberen wij echter zo origineel mogelijk te blijven, zodat je verzekerd bent van een uniek product.