Prijzen

Omdat we bij Geboortekleed uitsluitend maatwerk leveren, kennen wij geen standaard prijzen. De onderstaande prijzen zijn dan ook de vanafprijzen. Tijdens het bestelproces staat de meerprijs van iedere keuze duidelijk vermeld:

Product Vanafprijs € Spoedtoeslag €
Knuffeldoekje 9,95 10,00
Geboortekussentje 19,95 10,00
Plunjezak 74,95 25,00
Boxkleed 99,95 25,00
Strandlaken 99,95 25,00
Speelkleed 129,95 25,00

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele verzendkosten, vasteklantenkorting en/of spoedtoeslag.

Prijsopbouw

De prijs van onze producten wordt door een aantal factoren beïnvloed:

  • het aantal;
  • de afmeting;
  • de lay-out van het kleed (uni, vlakken, banen of a-symmetrisch); 
  • het aantal stofkleuren;
  • het soort opdrukmateriaal (flex, flock of glitter);
  • het aantal opdrukkleuren;
  • de eventuele vasteklantenkorting of spoedtoeslag;

Vrijblijvende prijsopgave

Natuurlijk kun je altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave opvragen voordat je een bestelling plaatst. Naast specificaties en prijs, wordt deze altijd vergezeld van één mogelijk ontwerp, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Laat ons vooral ook weten binnen welk budget we voor je mogen ontwerpen; je zult begrijpen dat een boxkleed t.w.v. € 99,95 er anders uitziet dan een boxkleed t.w.v. € 149,95.

Vaste klanten korting

Terugkerende klanten die binnen een jaar een volgende bestelling plaatsen, ontvangen 10% korting. Het maakt daarbij niet uit wat voor product je hebt besteld: Geboortekleed waardeert íedere klant die de weg naar onze producten weer weet te vinden! Om voor de vaste klantenkorting in aanmerking te komen, vul je je laatste ordernummer in het kortingsveld in. Voor klanten die meerdere malen per jaar bestellen of grotere hoeveelheden ineens bestellen, hanteren wij staffelkortingen.

Spoedtoeslag

Geboortekleed probeert je bestelling altijd zo snel mogelijk uit te leveren, onze kwaliteitsstandaard uiteraard in acht nemend. Indien je jouw bestelling sneller dan de standaard levertijd wilt ontvangen, is dat geen enkel probleem. Je kiest dan voor de spoedbestelling. Je bestelling wordt in dat geval met voorrang behandeld en sneller geleverd (zie ook het overzicht van de levertijden). Hiervoor geldt echter wel een toeslag. Deze is productafhankelijk (zie bovenstaande tabel) en wordt tijdens het bestelproces gespecificeerd.

Betalen

Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking..

Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie