Unieke knuffeldoekjes die je zelf ontwerpt

De knuffeldoekjes van Geboortekleed bestaan uit twee lagen stof en een lus van keperband waar je een eventuele speen of knuffeltje aan kunt bevestigen. Je kunt kiezen voor dezelfde stofkleuren aan beide kanten of voor twee verschillende stofkleuren, voor een bedrukking aan één kant of aan twee kanten. Een bedrukking die bestaat uit alleen een naam, een door jou zelf bedachte tekst of die gebaseerd is op het geboortekaartje: je kunt het zo gek niet bedenken.

Waarom een knuffeldoekje van Geboortekleed?

  • Persoonlijk: je stelt het knuffeldoekje zelf samen qua vorm, stofkleur(en), lettertype en opdrukkleur;
  • Uniek: Geboortekleed ontwerpt ieder knuffeldoekje maar één keer, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in handen;
  • Praktisch: alle knuffeldoekjes worden voorzien van een handige speenbevestiging;
  • Veilig: alle gebruikte materialen zijn kindvriendelijk en -veilig;
  • Snelle levertijd: je knuffeldoekje wordt dezelfde dag dat we je ontwerpkeuze hebben ontvangen nog verstuurd.

Materiaal knuffeldoekjes

De knuffeldoekjes worden gemaakt van 100% katoenen jersey (240 gr/m2 interlock) en bedrukt met 100% polyester. Deze bedrukking wordt onder hoge druk en temperatuur op de knuffeldoekjes aangebracht. 

Door te kiezen voor deze hoogwaardige materialen garanderen wij dat de knuffeldoekjes mooi blijven, ook na intensief gebruik en veelvuldige reiniging. Dit laatste kan gewoon in de wasmachine.

Prijs knuffeldoekjes

De prijs van de knuffeldoekjes starten bij € 9,95 voor een onbedrukt knuffeldoekje in één of twee kleuren stof. De bedrukte knuffeldoekjes starten bij € 14,95Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten, eventuele vasteklantenkorting en/of spoedtoeslag.

Heb je speciale wensen of wil je meerdere knuffeldoekjes tegelijk bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voordat je bestelt.

Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking..

Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie

Verzending van het knuffeldoekje

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De knuffeldoekjes zijn maatwerk. Ondanks dat, bedraagt de levertijd maximaal 3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald. Voor de levering zijn we afhankelijk van PostNL, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw knuffeldoekje gewoon de volgende dag. 

Wil je het knuffeldoekje nog dezelfde dag verzonden hebben, kies dan voor een spoedbestelling. Hiervoor geldt wel een toeslag van € 10,00.