Knuffeldoekjes

Unieke knuffeldoekjes die je zelf ontwerpt

De knuffeldoekjes van Geboortekleed bestaan uit twee lagen superzachte stof en een lus van keperband waar je een eventuele speen of knuffeltje aan kunt bevestigen. Je kunt kiezen voor dezelfde stofkleuren aan beide kanten of voor twee verschillende stofkleuren, voor een bedrukking aan één kant of aan twee kanten. Een bedrukking die bestaat uit alleen een naam, een door jou zelf bedachte tekst of die gebaseerd is op het geboortekaartje: je kunt het zo gek niet bedenken.

Waarom een knuffeldoekje van Geboortekleed?

Waarom kies je voor een knuffeldoekje van Geboortekleed?

  • Kwaliteit: alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat je lang plezier hebt van jouw aankoop;
  • Persoonlijk: je stelt het knuffeldoekje zelf samen qua vorm, stofkleur(en), lettertype en opdrukkleur;
  • Uniek: Geboortekleed ontwerpt ieder knuffeldoekje maar één keer, dus je hebt altijd een uniek exemplaar in handen;
  • Praktisch: alle knuffeldoekjes worden voorzien van een handige speenbevestiging;
  • Veilig: alle gebruikte materialen zijn kindvriendelijk en -veilig;
  • Snelle levertijd: je knuffeldoekje wordt -ondanks dat het maatwerk is- binnen 1-3 werkdagen verstuurd

Materiaal knuffeldoekjes

De knuffeldoekjes worden gemaakt van 100% katoenen jersey (240 gr/m2 interlock) en bedrukt met 100% polyester. Deze bedrukking wordt onder hoge druk en temperatuur op de knuffeldoekjes aangebracht. 

Door te kiezen voor deze hoogwaardige materialen garanderen wij dat de knuffeldoekjes mooi blijven, ook na intensief gebruik en veelvuldige reiniging. Dit laatste kan gewoon in de wasmachine.

Prijs knuffeldoekjes

De prijs van de knuffeldoekjes start bij € 14,95 voor een knuffeldoekje in één of twee kleuren stof en bedrukt aan één kant met één kleur opdrukmateriaal. Deze prijs is inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele verzendkosten en/of spoedtoeslag.

Heb je speciale wensen of wil je meerdere knuffeldoekjes tegelijk bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voordat je bestelt.

Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

Je betaalt jouw knuffeldoekje via een veilige SSL verbinding. Je kunt hierbij o.a. kiezen uit IDeal, een overboeking, creditcard, PayPal of Klarna: precies zoals het jou uitkomt! En haal je je bestelling op in Purmerend? Dan kun je ook via een Tikkie betalen. 

Maar voor welke betaalwijze je ook kiest: alle betaalmethodes voldoen aan de beveiligingsmaatregelen uit de PSD2, de zogenaamde Strong Customer Authentication (SCA)  Wel zo prettig niet?

Verzending van het knuffeldoekje

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De knuffeldoekjes zijn maatwerk. Ondanks dat, bedraagt de levertijd maximaal 3 werkdagen, waarbij we altijd proberen om je bestelling nog dezelfde dag te versturen, mits deze vóór 15:00 uur is geplaatst en via IDeal is betaald.

Voor de levering zijn we afhankelijk van onze vervoerder, maar normaliter ontvang je in Nederland jouw knuffeldoekje gewoon de volgende dag. 

Wil je het knuffeldoekje gegarandeerd dezelfde dag verzonden hebben, kies dan voor een spoedbestelling. Hiervoor geldt wel een toeslag van € 10,00.