Speelkleden

Ontwerp je eigen, persoonlijke speelkleed

Ben jij op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau dat ook nog praktisch is? De speelkleden van Geboortekleed zijn precies dát! Met tekst, afbeelding, gebaseerd op het geboortekaartje of naar eigen ontwerp: alles is mogelijk. Je stelt ze van A tot Z samen qua formaat, stofkleur, lay-out en bedrukking. Op basis van jouw wensen ontwerpen wij een uniek speelkleed. Exclusief voor jou.

Waarom een speelkleed van Geboortekleed?

  • ​het speelkleed is uniek want je stelt het zelf samen qua vorm, formaat, stofkleur(en), lay-out en opdruk;
  • ieder speelkleed wordt slechts 1x gemaakt, exclusief voor jou. Zo garanderen wij van onze kant het unieke aspect van onze speelkleden; 
  • een uniek speelkleed betekent voor ons ook een veilig speelkleed: alle gebruikte materialen zijn kindveilig en -vriendelijk;
  • het speelkleed wordt uiteraard wereldwijd geleverd. En is het een cadeau? Dan wordt jouw unieke kraamcadeau indien je dit wenst voorzien van jouw persoonlijke gelukwensen via de gratis cadeauservice;
  • snelle levertijd: ondanks dat jouw speelkleed maatwerk is, wordt het binnen uiterlijk 3 weken verzonden. 

Materiaal speelkleden

De speelkleden worden gemaakt van 100% katoenen jersey (240 gr/m2 interlock) en bedrukt met 100% polyester. Het opdrukmateriaal wordt onder hoge druk en temperatuur op de het speelkleed aangebracht. Ook de vulling is van 100% polyester en is dik genoeg om comfortabel te zijn maar niet te dik om gevaar voor de gezondheid van jouw kleintje op te leveren.

Door te kiezen voor deze hoogwaardige materialen garanderen wij dat de speelkleden mooi blijven, ook na intensief gebruik en veelvuldige reiniging. Dit laatste kan gewoon in de wasmachine.

Prijzen speelkleden

  • effen speelkleed v.a. € 129,95
  • een speelkleed in vlakken of banen v.a. € 149,95
  • a-symmetrisch speelkleed v.a. € 159,95
  • een speelkleed op basis van het geboortekaartje v.a. € 159,95

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele vasteklantenkorting en/of spoedtoeslag. De verzendkosten (binnen Nederland) zijn in dit geval voor rekening van Geboortekleed.

Heb je speciale wensen of wil je meerdere speelkleden tegelijk bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voordat je bestelt.

Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking..

Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie

Verzending van jouw speelkleed

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De speelkleden zijn maatwerk. Desalniettemin bedraagt de levertijd maximaal 3 weken vanaf het moment dat wij jouw definitieve ontwerpkeuze hebben ontvangen. Voor de verzending maken we gebruik van DHL, DPD en PostNL.