Strandlakens

Persoonlijk strandlaken die je zelf ontwerpt

Wat is het leukste kraamcadeau voor babies die in de zomer zijn geboren? Juist: een persoonlijk strandlaken. De strandlakens van Geboortekleed zijn lekker groot (140x200 cm), zijn dubbelzijdig (de ene kant bestaat uit badstof, de andere kant uit jersey) en kun je bedrukken zoals jij dat wilt.

Wil je alleen een strandlaken met de naam van de baby erop? Of vind je het leuker om een strandlaken met een mooi (geboorte)gedicht erop te ontwerpen? Of wat dacht je van een strandlaken op basis van het geboortekaartje?

Alles kan en (bijna) alles mag; de enige grens is jouw fantasie (en die helpen we wel een beetje op weg als je vastloopt!)

Waarom kies je voor zo'n uniek strandlaken als kraamcadeau?

  • het is een persoonlijk kraamcadeau: jij stelt het zelf samen qua stofkleuren en opdruk;
  • het is een praktisch kraamcadeau: door zijn afmeting (140x200 cm) past het hele gezin op dit strandlaken;
  • het is een uniek kraamcadeau: Geboortekleed ontwerpt iedere strandlaken slechts één keer;
  • het is een veilig kraamcadeau: alle gebruikte materialen zijn kindvriendelijk & -veilig.

Materiaal strandlakens

  • De bovenkant van de strandlakens wordt gemaakt van 100% katoenen jersey (240 gr/m2 interlock);
  • De onderkant wordt gemaakt van een zware kwaliteit katoenen badstof (320 gr/m2)
  • De bedrukking bestaat uit 100% polyester. Deze wordt onder hoge druk en temperatuur op de strandlakens aangebracht. 

Door te kiezen voor deze hoogwaardige materialen garanderen wij niet alleen dat alle strandlakens kindveilig- en vriendelijk zijn, maar dat de strandlakens mooi blijven, ook na intensief gebruik en veelvuldige reiniging. Dit laatste kan overigens gewoon in de wasmachine.

Prijs strandlakens

De strandlakens starten bij € 99,95. Deze prijs is inclusief 21% BTW maar exclusief eventuele vasteklantenkorting en/of spoedtoeslag.

Heb je speciale wensen of wil je meerdere strandlakens tegelijk bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voordat je bestelt.

Veilig betalen én zoals jou dat uitkomt

Bij Geboortekleed betaal je via een beveiligde SSL verbinding en kun je kiezen uit een breed aantal betaalwijzen zoals IDeal, PayPal, creditcard of overboeking. Kies je voor Klarna dan kun je niet alleen achteraf betalen, maar ook gespreid betalen: hoe fijn is dat?

Wil je jouw geboortekleed betalen bij afhalen, dan maken wij gebruik van een Tikkie

Verzending van het strandlaken

Naast een eerlijke prijs staat een vlotte afhandeling en verzending hoog in ons vaandel. De strandlakens zijn maatwerk. Ondanks dat, bedraagt de levertijd maximaal 3 weken

Natuurlijk zijn er situaties denkbaar dat je het strandlaken sneller in huis wenst te hebben. In dat geval kun je kiezen voor een spoedbestelling waarbij we jouw strandlaken binnen uiterlijk 1 week versturen. Hiervoor geldt echter wel een toeslag van € 25.